Kivivuorenkuja 5 F 01620 VANTAA | Puh. 0400 974 999

Osaavaa, vastuullista ja luotettavaa kivirakentamista vuodesta 1995

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Damados Oy
Kivivuorenkuja 5 F
01620 VANTAA

Y-tunnus: 1013276-0
Puh: 0400 974 999

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Damados Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

kivityöt

Kivimateriaaliin liittyvät palvelut

Mitä olet vailla? Kivimateriaalin työstöpalveluihin kuuluvat kiviasennukset materiaaleineen, päällystystyöt, kalliorakentaminen, murskaustyöt, kunnossapitoa ja paljon muuta. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Asiakaskuntaamme kuuluvat julkishallinto ja yksityiset.

Lue lisää kivitöistä

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Kivimateriaalin ammattilainen menee läpi harmaan kivenkin

Damados Oy on kivimateriaalin työstämiseen keskittynyt yritys. Toteutamme monipuolisia, isoja kivitöitä, kuten katukivetyksiä, murskaustöitä, betoniverhouksia ja paljon muuta. Yrityksemme päämaja sijaitsee pääkaupunkiseudulla, kuten suuri osa asiakkaistammekin. Toteutamme kuitenkin projekteja muuallakin Suomessa, jopa Sodankylässä asti olemme urakoineet.

Haastavien kivitöiden laadukas toteuttaja

Kivimateriaalin ammattilaisina olemme kokeneita ja huolellisia. Toteutammekin paljon isoja kivimateriaaliin liittyviä töitä kunnille ja kaupungeille. Asiakaskuntaamme kuuluu kuitenkin myös yksityisiä, joille olemme toteuttaneet erilaisia pihanrakennus- ja maansiirtotöitä.  

Kivimateriaalin parissa jo vuodesta 1995

Alalla pitkään toimineina olemme keränneet tunnettuutta ja mainetta hyvästä työnjäljestä. Näiden kahden vuosikymmenen aikana olemme luoneet myös hyvät suhteet pääurakoitsijoihin. Damados Oy:lla on myös hallussa RALA-pätevyys, kuulumme Tilaajavastuu.fi -verkostoon, INFRAan ja Viheraluerakentajiin.

RALA-pätevyys kertoo osaamisesta, vastuullisuudesta ja luotettavuudesta

RALA, eli Rakentamisen Laatu ry, valvoo rakentamisen laatua. Jotta yritykselle myönnetään RALA-pätevyys, on sen täytettävä tiettyjä ehtoja. Näitä ovat mm. tekninen osaaminen, tilaajavastuulain noudattaminen ja lain mukaiset tilinpäätöstiedot. Koska Damados Oy täyttää nämä kaikki kriteerit, hallussamme on RALA-pätevyys. Lue lisää Rakentamisen Laatu ry:stä: www.rala.fi