Kivityöt pääkaupunkiseudulta koko Suomeen

Toteutamme kivityöt pienessä ja suuressa mittakaavassa. Toteutamme mm. katujen reunakivityksiä, liikenneympyröiden kivityksiä, yksityisille pihakivetyksiä ja toteutamme maisemanrakentamista. Yrityksemme taustalla on vahva kokemus ja työntekijöillämme löytyy osaamista haastaviinkaan urakoihin. Pääasiassa toteutamme töitä kaupungeille ja kunnille, mutta mahtuu joukkoon yksityisiäkin.

Kivityöt julkishallinnolle ja yksityisille

Kivirakentamisessa erikoisosaamistamme löytyy seuraavilta alueilta:

  • Graniitin käyttö
  • Kiviasennukset materiaaleineen
  • Päällystystyöt
  • Kalliorakennus
  • Murskaustyöt
  • Materiaalin jalostus
  • Betoniverhoukset
  • Kiveystyöt

Teemme myös ympäristörakentamista ja kunnossapitoa.

Hyvän kivirakentaminen näkyy vuosienkin päästä

Kun kivityöt on tehty huolella, sen huomaat vuosienkin kuluttua. Hyvät pohjatyöt ja huolella toteutettu muuraus kestävät aikaa ja askelia, säilyen kauniina pitkään. Varsinkin kun ollaan tekemisessä suomalaisen, kauniin graniitin kanssa. Graniitti on nykyaikana arvostettu, kaunis kivi, jota on kohdeltava kaikessa työstämisessä huolella ja taidolla. Kun haluat kivityön jäljen näkyvän kauniina vuosienkin kuluttua, ota meihin yhteyttä.

Piha-alueen kunnostus nostaa tontin arvoa

Kunnostamalla omakotitalon tai taloyhtiön pihapiiri, rakennuksen ilme nousee huomattavasti. Näin lisääntyvät sekä asumisesta saatava arvo että markkina-arvo. Toteutamme erilaiset kivityöt, kuten pihakiveykset ja päällystyöt virastoille, taloyhtiöille ja yksityisille.

Kysy tarjousta - se kannattaa!

Kysy tarjousta kivitöistä. Tarjouspyynnön voit tehdä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä lomaketta Yhteystiedot-sivullamme. Perehdymme huolella kohteeseen ja annamme tarkan arvion kivityön kustannuksista. Olemme toimineet alalla jo niin pitkään, että antamamme arvio työn kustannuksista osuu lähes poikkeuksetta oikeaan.  

Pyydä tarjous.

Pyydä tarjousta - se kannattaa!

Kerro meistä kavereillesi