Kivivuorenkuja 5 F 01620 VANTAA | Puh. 0400 974 999

Pyydä tarjousta - se kannattaa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Damados Oy
Kivivuorenkuja 5 F
01620 VANTAA

Y-tunnus: 1013276-0
Puh: 0400 974 999

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Damados Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kivityöt pääkaupunkiseudulta koko Suomeen

Toteutamme kivityöt pienessä ja suuressa mittakaavassa. Toteutamme mm. katujen reunakivityksiä, liikenneympyröiden kivityksiä, yksityisille pihakivetyksiä ja toteutamme maisemanrakentamista. Yrityksemme taustalla on vahva kokemus ja työntekijöillämme löytyy osaamista haastaviinkaan urakoihin. Pääasiassa toteutamme töitä kaupungeille ja kunnille, mutta mahtuu joukkoon yksityisiäkin.

Kivityöt julkishallinnolle ja yksityisille

Kivirakentamisessa erikoisosaamistamme löytyy seuraavilta alueilta:

  • Graniitin käyttö
  • Kiviasennukset materiaaleineen
  • Päällystystyöt
  • Kalliorakennus
  • Murskaustyöt
  • Materiaalin jalostus
  • Betoniverhoukset
  • Kiveystyöt

Teemme myös ympäristörakentamista ja kunnossapitoa.

Hyvän kivirakentaminen näkyy vuosienkin päästä

Kun kivityöt on tehty huolella, sen huomaat vuosienkin kuluttua. Hyvät pohjatyöt ja huolella toteutettu muuraus kestävät aikaa ja askelia, säilyen kauniina pitkään. Varsinkin kun ollaan tekemisessä suomalaisen, kauniin graniitin kanssa. Graniitti on nykyaikana arvostettu, kaunis kivi, jota on kohdeltava kaikessa työstämisessä huolella ja taidolla. Kun haluat kivityön jäljen näkyvän kauniina vuosienkin kuluttua, ota meihin yhteyttä.

Piha-alueen kunnostus nostaa tontin arvoa

Kunnostamalla omakotitalon tai taloyhtiön pihapiiri, rakennuksen ilme nousee huomattavasti. Näin lisääntyvät sekä asumisesta saatava arvo että markkina-arvo. Toteutamme erilaiset kivityöt, kuten pihakiveykset ja päällystyöt virastoille, taloyhtiöille ja yksityisille.

Kysy tarjousta - se kannattaa!

Kysy tarjousta kivitöistä. Tarjouspyynnön voit tehdä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä lomaketta Yhteystiedot-sivullamme. Perehdymme huolella kohteeseen ja annamme tarkan arvion kivityön kustannuksista. Olemme toimineet alalla jo niin pitkään, että antamamme arvio työn kustannuksista osuu lähes poikkeuksetta oikeaan.  

Pyydä tarjous.