Kivivuorenkuja 5 F 01620 VANTAA | Puh. 0400 974 999

Pyydä tarjousta - se kannattaa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Damados Oy
Kivivuorenkuja 5 F
01620 VANTAA

Y-tunnus: 1013276-0
Puh: 0400 974 999

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Damados Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Maanrakennusta pihasta penkkaan Helsingissä ja lähialueilla

Maanrakennukseen kuuluvat palvelut, kaivuutyöt ja maansiirtotyöt, saat meiltä. Yrityksemme on jo pitkään toiminut alalla, minkä kautta tekemiseen ja osaamiseen on syntynyt erityislaatuista osaamista ja varmuutta. Hoidamme maanrakennukseen liittyvät työt aikataulussa ja luotettavasti.

Maanrakennuspalvelut luotettavasti

Luotettavuudestamme kertovat mm. RALA-pätevyys.

  • Maanrakentamisen aluetyöt
  • Maanrakentamisen pihatyöt

Teemme myös ympäristörakentamista ja kunnossapitoa.

Maanrakennuspalvelut hyvällä kalustolla

Maanrakennuspalveluihin kuuluvat mm. talonpohjien ja kanavien kaivuut. Näidenkään töiden tekemiseen eivät pelkkä hyvä tahto ja taito riitä ilman asianmukaista työkalustoa. Yritykseltämme löytyvät ajanmukaiset kaivinkoneet, kuorma-autot ja nosturiautot. Lue lisää kalustostamme ja toteutetuista maanrakennuspalveluista referensseistä!

Kysy tarjousta - se kannattaa!

Tarjouspyynnön voit jättää kotisivuillamme lomakkeella, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Perehdymme jokaiseen toimeksiantoon huolella ja annamme kustannuksista kuluarvion. Ota yhteyttä.