Kivivuorenkuja 5 F 01620 VANTAA | Puh. 0400 974 999

Pyydä tarjousta - se kannattaa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Damados Oy
Kivivuorenkuja 5 F
01620 VANTAA

Y-tunnus: 1013276-0
Puh: 0400 974 999

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Damados Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Kiviasennusta, kivetyksiä, maanrakennustöitä ja paljon muuta

Kiviasennuksista, keveyksistä, murskaustöistä ja monesta muusta kivi- ja maanrakennustöistä yrityksellämme on jo kahden vuosikymmenen kokemus. Suurin osa asiakkaistamme on kaupunkeja ja kunteja, mutta joukkoon mahtuu yksityisiäkin työn tilaajia. Lue lisää kiviasennuksista ja muista palveluistamme: kivityöt ja maanrakennus.

Hyvällä kalustolla hyvää jälkeä

Pelkkä taito ja hyvä tahtohan ei riitä kivitöihin, jollei kalusto ole kunnossa. Siksi olemmekin panostaneet työkoneiseen ja hallustamme löytyy kaivinkoneita, nosturiautoja ja kuorma-autoja. Kaivinkoneista suurempiin urakoihin on tarkoitettu 21 tonninen kaivinkoneemme.

Referenssit

Vuosi

Työkohde ja tilaaja

Työtehtävä

2008

Ilmatieteenlaitoksen tunneli / Vantaa

Betonikiveyksiä ja graniittisia muureja sekä pengerryksiä.

2005

Kampintorin piha / Helsinki

Kampin keskuksen ulkopuolisten alueiden pintarakenteita. Kulkuportaat, laattakivet, kaikki kiveykset (suurin osa graniittikiveystä)

2005

Skanska Asfaltti vuosisopimus / Uusimaa

Kaikki kiveykset vuosisopimuksella. Sidekiveykset, graniittireunakivet, noppakiveykset, liimareunakiveykset

2005

Supon ja valtion tunnelit / Helsinki

Sidekiveysten asennus n. 8000 m2 (betonikiveys), pohja- ja salaojatyöt, sisäpihalle graniitti- ja nupukiveystä.

2005

Reunakivityöt Vantaan kaupungille vuosisopimuksella / Vantaa

Vantaan kaupungin reunakivityöt: graniittisten reunakivien asennus sisältäen urakaivuut ja betonipohjan.